Navigation

Topp

Om Trankil

Trankil slog upp portarna i oktober 2004. Idén med verksamheten var att skänka förorten en kvalitativ lunchrestaurang med fokus på välkomponerade måltiden i en skön miljö. Som Tomas Jaeger, en av grundarna, uttryckte det ”Om våra gäster inte kan ta sig till stan, tar vi stan till dom”. Behovet av en avslappand mötesplats med genomtänkt meny, skull det inte finnas utanför tullarna? En oas i betongdjungeln kort sagt. 

Under vårt första verksamhetsår har vi gått mycket ros, men även del ris. Med hjälp av god feedback har vi utvecklat och anpassat vår verksamhet till att matcha våra gästers behov och förhoppningsvis överträffa deras förväntan. Vi gillar inte fusk eller halvmesyrer. Mat ska lagas med omtanke och förklassiga råvaror. Konsten ligger i att hålla kvalitet till en rimlig prisnivå. Därför är det viktigt att våra leverantörer är pålitliga, miljömedvetna och håller bästa klass.

Många av våra gäster har behov av en plats att mötas på – kollegor eller samarbetspartners emellan.

Upplägget för en konferens på Trankil kan vara att inleda med en espresso i restaurangen för att sedan hålla mötet i de anslutande konferenslokalerna strax intill. Paus för en vällagad lunch och/eller fika med vår tillhörande hembakta kakbuffé har en självklar plats på agendan.

 Trankil